top of page

UTSMYKNING

Grafikk, maleri og skulptur er mangfoldige kunstformer som egner seg godt i private hjem og som utsmykning på arbeidsplassen. Galleri Osebro har gjennom årene levert utsmykning og kunstveiledning til private hjem og små og store bedrifter. Kunst i fellesområder, kontorer og møterom er med på å skape en triveligere arbeidsplass..

Galleri Osebro tilbyr skreddersydde utsmykninger spesielt tilpasset deres lokaler, ønsker og budsjett. Vi tilbyr kunst av høy kvalitet utført av profesjonelle kunstnere. Vi samarbeider også med rammemakere og kan være behjelpelig med hele prosessen fra utvelgelsen av kunstverket til et ferdig innrammet verk.

Våre dyktige medarbeidere kommer på befaring i deres lokaler og kommer med forslag til grafikk og innramming etter behov. Befaringen er uforpliktende og kostnadsfri. Vi kommer også med tilbud over mail dersom det er ønskelig, og vi sender da et forslag basert på bilder og mål.

... men ingen oppdrag er heller for små! Vi har også et økende marked i private hjem – kunstmøblering kaller vi det. Trenger du hjelp hjemme hos deg selv i forbindelse med flytting eller oppussing? Vi hjelper deg å vurdere om et bilde trenger ny innramming eller bare en ny passepartout. Vi har erfaringen, du har visjoenen! Vi kommer på gratis befaring.

bottom of page